меблі для саду купити
23 09 2024

Ми вже розповідали про те, як вибрати меблі для власного подвір’я так, щоб відпочинок був максимально комфортним. Але завжди є бажання придбати такі меблі, які б були не тільки практичними та функціональними, а ще й відповідали загальному стилю, дизайну ландшафту, на якому будуть розміщені. Тож як знайти баланс між тим, щоб обрати меблі стильні та практичні, коли йдеться про вибір меблів для саду?

Матеріали для виготовлення меблів для саду

Поширеними варіантами матеріалів, з яких виготовляють меблі для вулиці, є дерево та метал. Для того, щоб меблі слугували тривалий час та були стійкими до погодних умов, треба врахувати ті кліматичні умови, в яких ви плануєте використання меблів. 

Дерево. Цей матеріал надає теплоти, природності та особливого стилю як самим меблям, так і загальному простору. Меблі з деревини гарно виглядатимуть у більшості ландшафтів і надаватимуть затишку. Але водночас меблі, виготовлені з деревини, потребують особливого догляду, покриття спеціальними захисними засобами, які вбережуть від впливу вологи та сонця. 

Метал. Меблі з такого матеріалу є дійсно дуже міцними та стійкими, часто саме антивандальні меблі виготовляють з металу. Зазвичай, використовують метал з антикорозійними властивостями і, звичайно ж, металеві меблі мають надсучасний стильний вигляд і гарно поєднуються з іншими матеріалами, наприклад, з деревом.  

Головне для відпочинку - поєднання комфорту та функціональності

Для того, щоб створити зручну та затишну зону відпочинку на вулиці важливо враховувати ще й функціональні можливості меблів. 
Така функціональність полягає в таких основних моментах:

  • легкість - важливо, щоб вага тих меблів, які ви оберете, була невеликою. Це запорука того, що ви без додаткової допомоги зможете перемістити той або інший вид вуличних меблів;
  • меблі, що складаються. Це знахідка для тих, хто має обмежений простір на терасі, в саду або ж мало місця для зберігання, наприклад, в зимовий період;
  • додаткові текстильні елементи, які надають більшого комфорту та зручності, наприклад подушки.

Поєднання дизайнерського рішення при оформленні ландшафту та стилю самих меблів

Гармонійність - це те, що робить загальний вигляд простору стильним. Завжди варто підбирати вуличні меблі так, щоб вони відповідали загальному стилю території, де будуть розміщені, інтегрувались у нього.

Серед різних стилів, які використовують при виборі меблів для вулиці, одними з поширених є:

  • мінімалізм - це завжди виграшний варіант, який має прості форми, нейтральні кольори та металеві поверхні. Мінімалізм гарно поєднується з сучасною архітектурою та оформленням простору;
  • еко-стиль, який підтримується вибором меблів, що виготовлені з натуральних матеріалів, наприклад, з дерева, кольори підбираються природні, не яскраві, пастельні;
  • лофт - це стиль, якому притаманне використання грубих матеріалів, використання в більшості випадків металу, а кольорова гама включає відтінки сірого, чорного, коричневого та металу;
  • ретро стиль - це використання декоративних елементів, різноманітних візерунків та яскравих кольорів в оздобленні. 

Купити стильні та практичні вуличні меблі у виробника

Вибір вуличних меблів сьогодні просто вражає асортиментом та матеріалами, з яких вони виготовлені. В нашій крамниці, ми впевнені, кожен з тих, хто завітає до нас, знайде саме ті меблі, які шукає. Великий перелік асортименту, матеріали високої якості та спеціалісти, які розробляють дизайн меблів та виготовляють їх, не залишить вас без вибору. 

Меблі як для власної ділянки на дачі, так і для відкритих майданчиків в паркових зонах або ж на терасах біля кафе та ресторанів пропонує наша компанія. Ми гарантуємо, що меблі, які ви оберете саме у нас, стануть для вас тим куточком, який занурить у справжній відпочинок - з комфортом, функціональністю, зручністю та поєднанням стилю і практичності.