меблі для дачі
22 06 2024

Мати можливість проводити час якісно та комфортно на власній дачі - це дійсно можливо, якщо зробити і сам будинок, і територію біля нього (навіть, якщо вона невелика), максимально зручною: з садовими (парковими) меблями для дачі та  відпочинку.

Прохолодні ранки з ароматною чашкою кави, сімейні обіди та затишні вечори - ідеальна картинка, приємні моменти та щасливі спогади. Проте, для того, щоб організувати все це в реальності, спочатку варто купити вуличні меблі для дачі, які б найкраще підходили і для ваших побажань, і для вашої території.

Купити вуличні меблі для дачі - завдання з зірочкою

Як же вибрати меблі вуличні для дачі та на що звернути увагу, розкажемо далі.

Звичайно, для вибору меблів для саду та дачі варто підійти зі всією відповідальністю, адже від цього вибору в багатьох аспектах буде залежати комфорт та естетика вашого відпочинку. 

Не всім пощастило мати велику ділянку біля власного будинку, проте, навіть в тому випадку, коли місця не так багато, його можна облаштувати з комфортом та зручністю. 

  1. Почніть вибір меблів з оцінки площі вашої території та того місця, де є можливість розмістити меблі. 
  2. Звичайно, орієнтуйтесь на загальний стиль і будинку, і ландшафту, кольорову гаму, відштовхуючись від цього, легше обирати як самі вуличні меблі, так і їх кольорову гаму. І це запорука того, що ваша ділянка буде виглядати естетично та гармонійно.
  3. Звертайте увагу на те, наскільки легкі меблі в догляді за ними та чи можна їх з легкістю переміщувати. У зимовий період деякі вид меблів доведеться заховати. 
  4. Зважаючи на те, що меблі вуличні, варто бути впевненими в тому, що вони зможуть витримати різні погодні умови (спеку, дощ) та будуть стійкі до можливих механічних пошкоджень. 
  5. Матеріал. Сьогодні можна купити вуличні меблі для дачі з різних матеріалів: металеві, пластикові, дерев’яні та з поєднання цих матеріалів. Ваш вибір у більшості повинен залежати від того, в яких погодних умовах ці меблі повинні знаходитись, та від особистих вподобань. 

Меблі вуличні для дачі: переваги та особливості

Без сумніву, меблі для дачі - особливі і потребують особливих умов використання. Вони створюються для того, щоб відпочинок та час, проведений на відкритому повітрі, були комфортними, приємними, зручними та гармонійним. Відпочинок просто повинен приносити насолоду, відволікати від буденності та фокусувати на моменті, а це можливо в тому випадку, коли вас оточує гармонійний простір, близькі люди та спеціальні місця, вуличні меблі, за допомогою яких відпочинок буде ще більш комфортним. 

Вуличні меблі для дачі - це цілий перелік, який включає і столи зі стільцями, і гойдалки, і альтанки. Кожен вид меблів повинен бути функціональним (наприклад, складні столи), легким у догляді (перемістити в інше місце або ж заховати на зимовий період меблі для вулиці ви маєте максимально легко), виготовленим з якісних матеріалів та, звичайно, естетичним. 

Меблі для дачі - це ті куточки на вашій ділянці, в яких вам надзвичайно зручно та приємно проводити час і за прочитанням улюбленої книги, і за трапезою, і в моменти зустрічей з друзями.

Асортимент та пропозиції меблів для дачі від RUD Garden

Якщо ви читаєте цю статтю, це означає, що ви вже шукаєте меблі для дачі. Тому для полегшення цього важливого завдання, пропонуємо невеликий огляд нашої інтернет-крамниці та варіанти вуличних меблів власного виробництва, які ми пропонуємо. 

Альтанки (бесідки) для відпочинку як великою компанією, так і більш камерним складом. Наші альтанки - це садовий стіл з навісом та з можливістю додати москітний шатер для захисту від мух та комарів. Вони - ідеальне рішення для дачі, виготовлені з деревини та стійкі до різних погодних умов. 

Гойдалки. Впевнені, що мати власну гойдалку - це дитяча мрія багатьох. І її легко здійснити, адже наш асортимент - це кілька кольорових рішень, м’які сидіння, навіс та ергономічна форма для максимальної насолоди відпочинком.

Столи та стільці - просто необхідні елементи меблів для дачі, які легко переміщати по власній ділянці, а при зберіганні вони займають зовсім мало місця.  

До речі, все, що є в нашій крамниці - власна розробка компанії, але меблі виготовлені з найбільш якісних матеріалів світових виробників, використовуємо тканини, що мають водовідштовхувальні властивості та захищені від вигоряння на сонці. Дерев’яні елементи меблів ми виготовляємо з деревини (карпатської смереки), що покривається водовідштовхувальним лаком. 

Ми гарантуємо найвищу якість меблів для дачі, які пропонуємо купити в нашому магазині, вдало поєднуємо використання деревини з металом та робимо меблі стильними, ергономічними, комфортними та стійкими при використанні у різних погодних умовах.