бесідки (аьтанки) для саду
25 07 2024

Відпочинок - це просто необхідна частина життя, яка може бути різною: активною, з довгими прогулянками, мандрівками та заняттями спортом або ж більш спокійна, у колі друзів або близьких десь на дачі або у парковій зоні на природі. 

Зробити ці моменти дійсно комфортними, неповторними та затишними можна різними засобами. Але зупинимось на облаштуванні власної території садовими меблями, завдяки яким моменти відпочинку стануть дуже очікуваними та зручними. 

Садові альтанки (бесідки) - це свого роду і прикраса власної прибудинкової території, і садові меблі, за допомогою яких легше створювати комфорт, затишок та спокійне місце для зустрічей, вечірок, посиденьок за кавою та моменти насолодження навколишнім середовищем. Садова альтанка неодмінно стане улюбленим місцем для відпочинку і зустрічей з друзями, особливо, в теплий сезон. 

Альтанки практичні: вони захищають і від дощу, і від сонця, дають затінок та можливість проводити на свіжому повітрі майже весь час. 

Альтанки (бесідки) різняться і матеріалом, з якого вони виготовляються, і зовнішнім виглядом, і розміром. Проте ми пропонуємо компактний та зручний варіант відкритих альтанок, які виготовляємо з якісних та надійних матеріалів. 

Альтанки нашого виробництва - це можливість зробити навіть невелику територію біля власного будинку або дачі функціональною, комфортною та затишною. Стіл та лави  ми виготовляємо з карпатської смереки - деревина надає більшого комфорту, теплоти, натуральності та є приємною на дотик. 

Навіс такої бесідки виготовлений зі спеціальної тканини, яка не змінює колір на сонці та має водовідштовхуючі властивості. До речі, наші альтанки мають спеціальну москітну сітку, яка захистить і вдень, і у вечірній час від комарів, мух, бджіл тощо. 

Особливості альтанок (бесідок) та чому варто придбати цей елемент меблів?

  1. Комфорт. Альтанка - це додаткова можливість зробити будь-який вид відпочинку більш зручним, функціональним та затишним.
  2. Незалежність від погодних умов. Навіс альтанки допомагає захистити і від дощу, і від сонця, і від зайвого пилу.
  3. Естетика. Звичайно, садові меблі роблять територію біля вашого будинку більш затишною, досконалою та функціональною - такою, де дійсно відпочиваєш фізично та емоційно.

Ідеальна альтанка для вашого простору

Мати місце, де можна провести відпустку або вихідні та ще й так, щоб це був дійсно відпочинок - з комфортом, приємною компанією, красивими краєвидами та на свіжому повітрі - мріє кожний. Проте, щоб це місце стало саме таким, варто облаштувати його: подбати про ландшафт, приємні оку квіти, зелень, ліхтарики, обрати садові меблі, які допоможуть вам у створенні цієї атмосфери. 

Бесідка - це, напевно, один з тих важливих елементів, який варто обирати в першу чергу, адже саме в альтанках зручно проводити час: приймати гостей, обідати, збирати сім’ю за вечерею тощо. Тому варто обрати місце, де найкраще її розташувати, зрозуміти, яку кількість людей ви би хотіли там розмістити, яке кольорове рішення буде найбільш відповідати загальному ландшафту та, звичайно, виділити бюджет, який ви готові витратити.

У нашій інтернет-крамниці ви маєте можливість ознайомитись зі всіма варіантами як альтанок, так і всіх садових меблів, які ми пропонуємо, та отримати повну консультацію від спеціалістів.