піч булер'ян буржуйка
21 07 2024

Сучасне життя вчить нас бути готовими до різних ситуацій і, якщо раніше відсутність опалення частіше за все було проблемою у заміських дачних будинках, складських приміщеннях, то сьогодні, розуміючи ситуацію з електрикою, навіть маючи власний будинок у великому місті, не можна бути впевненим, що у ньому буде опалення. Тому пошук альтернативних варіантів для обігріву будинку, дачі та для приготування їжі є досить актуальним. 

Булер’ян буржуйка - знайомі здавна прилади, які є ідеальними для обігріву приватних будинків, дач, гаражів, виробничих приміщень. Буржуйки мають по багатьом параметрам унікальні характеристики, тим паче, що сьогодні сучасні буржуйки - це печі булер’ян, які не тільки виконують головну функцію, обігрівають, вони стильно виглядають, їх легко можна пристосувати до будь-якого дизайну у приміщенні, вони та мають великий асортимент, включаючи варіанти з варильною поверхнею та печі булер’ян з каміном. 

 5 особливостей печей булер’ян (буржуйок)

  1. Економічність. Серед інших джерел та опалювальних приладів, буржуйки дуже ефективні. Вони швидко нагрівають повітря у приміщенні, завдяки системі конвекції, розподіляють тепле повітря рівномірно у приміщенні і для обігріву використовують невелику кількість пального. До речі, працюють буржуйки на дровах, брикетах або ж вугіллі.[node:summary]
  2. Ефективність. Булер’яни (печі буржуйки) мають головну перевагу у порівнянні з іншими видами опалювальних приладів - тривале горіння. Сама конструкція печей забезпечує ефективне спалювання пального, тому печі на одному завантаженні можуть працювати до 12 годин поспіль. Це в свою чергу знижує необхідність частого підкладання дров і дозволяє підтримувати постійну температуру в приміщенні.
  3. Легкість у використанні та дизайн. Печі-булер'яни прості у використанні. Вони не потребують якохось додаткових навичок для того, щоб почати ними користуватися, легко розпалюються та очищуються, не потребують складної установки. Ще одним плюсом сучасних буржуйок є їх зовнішній вигляд: вони виробляються з таких матеріалів і у такому дизайні, що стануть гарним доповненням будь-якого інтер’єру. 
  4. Універсальність. Печі булер’ян можна використовувати у приміщеннях різних типів: на виробництвах, складах або ж на дачі або заміському будинку різної площі. І ще однією суттєвою перевагою таких печей є наявність варильної поверхні, що є дуже зручним та необхідним саме для тих ситуацій, коли обігріти треба оселю. 
  5. Енергоефективність. Булер'яни мають високу теплоємність, завдяки чому вони зберігають тепло тривалий проміжок часу. Тож приміщення залишатиметься теплим протягом тривалого часу, навіть коли піч уже не працює. 

Як бачите, сучасні буржуйки на 100% відрізняють від своїх колишніх аналогів: сьогодні ці опалювальні прилади є не тільки гарним джерелом опалення, а ще й додатковим елементом дизайну інтер’єру. Вони вироблені з поєднання металу та скла, що робить булер’яни дійсно сучасними та якісними. Вибір печей булер‘ян - це впевненість у тому, що ви зможете при будь-яких умовах забезпечити тепло у своєму будинку або ж робочому просторі.  Завдяки своїй конструкції та властивостям булер'яни залишаються одним із найбільш популярних варіантів для обігріву у різних умовах.